Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πρώτοι και καλύτεροι οι ψυχάρες του Θρύλου! Ολυμπιακός-Λαμποράλ Κούτσα 59-52(μπάσκετ αντρών,ευρωλίγκα)

Θρύλος από… ατσάλι!
Απίστευτο και όμως Ολυμπιακό! Αυτός ο Ολυμπιακός έχοντας ένα σωρό απουσίες Πρίντεζη,Λοτζέσκι,Μιλουτίνοφ, Γιάνγκ και κατά την διάρκεια του αγώνα Σπανούλης,αλλά και Παπαπέτρου για ένα μικρό διάστημα στην πρώτη περίοδο,κατάφερε και κέρδισε την Λαμποράλ με 59-52 στο ΣΕΦ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο της ευρωλίγκας. Ότι και να πει κανείς για τα ψυχικά αποθέματα αυτής της ομάδας στην Ευρώπη είναι λίγο,οι παίχτες του Ολυμπιακού απέδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι τι θα πει Ολυμπιακή ψυχή και Πειραιώτικη μαγκιά. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι σήμερα-και λογικό είναι με τόσες απουσίες-,αλλά πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην ισπανική ομάδα,ισοφαρίζοντας και την διαφορά του πρώτου αγώνα,όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν χάσει. Ο Θρύλος ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε με 12-1,αλλά οι Ισπανοί με κορυφαίο τον Γιάννη Μπουρούση μείωσαν σε 12-6, όπου ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό στο παιχνίδι του και έφτασε την διαφορά σε διψήφια μεγέθη 36-22,με κορυφαίο τον Γιάννη Παπαπέτρου. Το 36-22 ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ίδιος ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα και μάλιστα η διαφορά έφτασε και στους +16 (44-28),αλλά οι Βάσκοι με κορυφαίους του Άνταμς και Μπουρούση μείωσαν την διαφορά στους +5 (44-39) και το καλάθι του Τσαϊρέλη  διαμόρφωσε το σκορ της τρίτης περιόδου 46-39. Ίδιο σκηνικό και στην τέταρτη περίοδο όπου οι Βάσκοι προσπαθούσαν να μπουν στο παιχνίδι και μείωσαν στο καλάθι (49-47),αλλά οι Μάντζαρης και Αθηναίου με κρίσιμους πόντους έδωσαν έναν προβάδισμα ασφαλείας στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι δίχως να ανεβάσουν στροφές και προσέχοντας κυρίως την άμυνα τους,έφτασαν στην νίκη. Τελικό σκορ 59-52.

Δεκάλεπτα: 12-6, 36-22, 46-39, 59-52.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 8(10 ριμπ.), Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 10, Στρόμπερι 6, Τσαϊρέλης 2, Αγραβάνης 6, Μάντζαρης 9, Χάκετ 6, Αθηναίου 6.
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (Περάσοβιτς): Τζέιμς, Κοζέρ 2, Πλάνινιτς, Σενγκέλια, Χάνγκα 6, Μπουρούσης 16(15 ριμπ.), Μπλάζιτς 11, Ντιόπ 1, Τιγί, Άνταμς 11, Κορμπάτσο 5.

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου