Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - παοκ 75-53 (Μπάσκετ Γυναικών, πρωτάθλημα) Το λιμάνι είναι βαθύ...

Ασταμάτητος ο Θρύλος, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διασύρει τον ΠΑΟΚ με 75-53 στην Γλυφάδα και να παραμείνει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α1. Οι «ερυθρόλευκες» με κινητήριους μοχλούς της Τζόνσον και Κριστόφερσον, ήταν κυρίαρχες σε όλη την αναμέτρηση και δεν αμφισβητήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιρνε ανάσες μόνο από τις βολές. Όλα τα λεφτά οι ΓΑΥΡΟΙ  που έδωσαν το δικό τους σόου στην κερκίδα.
Το πρώτο ημιχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο δεκάλεπτο με τη Χατζηνικολάου να «μοιράζει» το παιχνίδι και οι λοιπές να σκοράρουν . Η Τζόνσον έκανε πάρτι και το σκορ γρήγορα πήγε στο 12-4. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να κλείσει το δεκάλεπτο στο 20-12 υπέρ του Θρύλου.
Οι «ερυθρόλευκες» δεν σταμάτησαν αν και δεν μπορούσαν να βρουν το συνήθης ρυθμό τους στην άμυνα. Η Κριστόφερσον πήρε τα πάνω της στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, για να την συμπληρώσει και η Τζόνσον, ώστε η διαφορά να εκτοξευθεί στους 14 (36-22).
Το ημίχρονο έκλεισε στο 40-26 με τις Αμερικανίδες του Θρύλου να είναι οι κορυφαίες του παρκέ.
Η άμυνα που δεν ήταν καλή στο πρώτο μισή, εμφανίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έκλεισε κάθε δίοδο προς το καλάθι, πίεσε σε όλο το παρκέ και το αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να ξεπεράσει τους 20 πόντους. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόνο από βολές με το σκορ να φτάνει στο 58-32.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε  με πίεση των φιλοξενούμενων για να μειώσουν. Το κατάφεραν ως ένα σημείο αν και ο Ολυμπιακός είχε ηδη καθαρίσει την… μπουγάδα. Μπαλτά και Κριστόφερσον έπραξαν το 66-41, με την Αμερικανίδα να κάνει και το 68-43. Το σερί όμως συνεχίστηκε. Η Τζόνσον αποβλήθηκε μεν με πέντε φάουλ αλλά η ετέρα των Αμερικανίδων πήρε την σκυτάλη στο σκορ. Πέντε σερί πόντοι από την Κριστόφερσον και 75-47 για τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να τρέχει απλά ένα 6-0 σερί για να λήξει η αναμέτρηση.

  #‎Κόκκινο_DNA‬

ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου