Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μπάγερν - Ολυμπιακός 4-0 (Τσάμπιονς λιγκ) Ανώδυνη ήττα για τον Θρύλο, όλα με Άρσεναλ

Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι του Ολυμπιακού στον όμιλο. Αυτό το γνώριζαν ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του από την ημέρα της κλήρωσης. Ο Θρύλος όμως δεν πήγε στο Μόναχο για να χάσει με… κάτω τα χέρια από την Μπάγερν. Πήγε για να παλέψει το παιχνίδι όπως και έκανε, πληρώνοντας όμως τα πολλά αμυντικά κενά και τα λάθη του, γνώρισε την ήττα από μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου με 4-0.
Η ήττα δεν είναι καταστροφική για τους «ερυθρόλευκους». Ούτε κρίνει κάτι στον όμιλο. Και μόνο που οι Πειραιώτες πήγαν στην «Allianz Arena» και έπαιξαν κόντρα στην γερμανική… μηχανή έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, τα λέει όλα.
Πλέον, το ματς με την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική (09/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι τελικός! Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για τρία αποτελέσματα κόντρα στους «κανονιέρηδες» που τους νίκησε μέσα στο «σπίτι» τους. Για νίκη, για ισοπαλία, αλλά και ακόμα και ήττα με διαφορά ένα γκολ. Ο Ναός θα είναι κατάμεστος από τους ΓΑΥΡΟΥΣ και οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έχουν μία μεγάλη πρόκληση μπροστά τους. Να αφήσουν εκτός συνέχειας Champions League μετά από 17 χρόνια, την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: "Allianz Arena"
Διαιτητής: Jonas Eriksson (SWE)
Βοηθοί: Mathias Klasenius (SWE), Daniel Wärnmark (SWE)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Stefan Johannesson (SWE), Markus Strömbergsson (SWE)
Τέταρτος διαιτητής: Mehmet Culum (SWE)
Παρατηρητής αγώνα (UEFA): Jean-François Crucke (BEL)
Παρατηρητής διαιτησίας (UEFA): Stefan Ormandjiev (BUL)

Μπάγερν Μονάχου (Γουαρδιόλα): Νόιερ, Λεβαντόφσκι (56' Μπενατιά), Ρόμπεν (33' λ.τ. Κίμιχ), Κόστα (72' Μαρτίνεθ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Μπάντστουμπερ, Κομάν.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (78' Σαλίνο), Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67' Φορτούνης), Καμπιάσο, Πάρντο (67' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε.

Γκολ: 8' Ντόουγκλας Κόστα, 16' Λεβαντόφσκι, 20' Μίλερ, 69' Κομάν / -
Κάρτες: 42' Μπόατενγκ, 52' Μπάντστουμπερ (κόκκινη) / 63' Μιλιβόγεβιτς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Ρομπέρτο - 6
Ομαρ - 4
Ντα Κόστα - 4
Σιόβας - 3
Μαζουακού - 6
Μιλιβόγιεβιτς - 5
Καμπιάσο - 7
Κασάμι - 5
Σεμπά - 6
Πάρντο - 5
Ιντέγιε - 5

Ερνάνι - 4
Φορτούνης - 5
Σαλίνο - 6

Μάρκο Σίλβα - 6 


 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου