Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός 59-70 (μπάσκετ γυναικών,πρωτάθλημα)

Ποιος θα τον σταματήσει;
Ο Θρύλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε μια από τις δυσκολότερες ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα στην έδρα της. Μια νίκη που κράτησε τις ερυθρόλευκες αήττητες για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Κορυφαία η Τζόνσον που έκανε άνω κάτω την αντίπαλη ρακέτα,ενώ σημαντικές ήταν οι Χατζηνικολάου, Κοσμά και Σταμάτη. Οι παίκτριες της Έλενας Καπογιάννη τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Πρωτέα στο πρώτο ημίχρονο και σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο είχαν ένα προβάδισμα ως και +7 πόντων το όποιο όμως συντομα καλύφθηκε από τον Πρωτέα. Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 21-22. Το δεύτερο δεκάλεπτο κινήθηκε στον ιδιο ρυθμό με το πρώτο,με τον Πρωτέα να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό ο οποίος κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ μέχρι και τρεις πόντους 32-29. Με το τάιμ άουτ της Καπογιάννη οι παίκτριες του Ολυμπιακού αφυπνίστηκαν και προσπέρασαν στο σκορ, με πρωταγωνίστρια την Παπαμιχαήλ που έδωσε ανάσες στις Πειραιώτισες. Σκορ ημιχρόνου 36-37. Στο δεύτερο ημιχρονο το σκηνικό άλλαξε ριζικά για τον Ολυμπιακό που με την Χατζηνικολάου και την Τζόνσον σε μια μεγάλη βραδιά έδωσαν ένα προβάδισμα έξι πόντων στον Ολυμπιακό στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο,ο Ολυμπιακός συνέχισε να ανεβάζει στροφές και η διαφορά έφτασε μέχρι στους 15 πόντους 51-66 και κάπου εκεί τα πράγματα ήταν τυπική διαδικασία με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν με το ευρύ 59-70. Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο έδωσαν βροντερό παρών και αρκετοί οπαδοί των ερυθρολεύκων,που δείχνουν να αγκαλιάζουν το εν λόγω τμήμα του συλλόγου.

 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κτιστάκης): Ρουτάν 12 (2/2 τρ.), Κωστάκη 5 (1/2 τρ.), Σπυροπούλου 11 (3/6 τρ.), Νικολοπούλου 11, Ράντολφ 10, Κίτσιου 2, Σπηλιώτη 2, Ράτσα 2, Χατζηγιακουμή 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Σταμάτη 16 (4/5 τρ.), Χατζηνικολάου 11, Χαλιβέρα 3, (1/4 τρ.), Τζόνσον 16, Κριστόφερσον 2, Μπόνη 2, Μπαλτά 5 (1/3 τρ.), Κοσμά 7 (1/3 τρ.), Παπαμιχαήλ 6, Νικολαϊδου, Καλογήρου, Γκοτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου