Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η ατιμωρησία του προκλητικού Μπέργκ!

Η «ασυλία» του Μπεργκ και η ατιμωρησία του!

Επειδή πολύς ντόρος έγινε σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που δέχεται το καλό ''παιδί'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σας παρουσιάσουμε κάποια βίντεο από παλιά του παιχνίδια και για την μη ατιμωρησία του από το ''κόκκινο'' κατά τα άλλα κατεστημένο.
Στο φετινό πρωτάθλημα ήδη έχει γλυτώσει δύο αποβολές με την Καλλονή  και μία την προηγουμένη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο,όπου αν είχε αποβληθεί θα έχανε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Αλλά γαργάρα από τους ''αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους και τηλέ-διαιτητές.
Ξεκινάμε λοιπόν από τις αλητείες του Σουηδού τη φετινή χρονιά και το παιχνίδι του ΠΑΟ με την Καλλονή την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο 82’ ο Σελίμος δεν απέβαλε τον Μπεργκ για αγκωνιά στον Μάρκοβιτς. Η κόκκινη είναι ο ορισμός της αποβολής.

Και η άλλη αποβολή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική.

Ενώ θα μπορούσε να αποβληθεί και στην Ξάνθη καθώς είχε ήδη μια κίτρινη και σε εκείνο το παιχνίδι βούτηξε τρεις φορές για να εκβιάσει το πέναλτι. Να θυμίσουμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι δεν δόθηκε πέναλτι-μαρς υπέρ της Ξάνθης.

Πάμε στα περσινά και όσον αφορά το ντέρμπι της ντροπής με τον Ολυμπιακό,όπου εκτός των κάφρων είχαμε και το ''καλό'' και αγαπημένο παιδί των δημοσιογράφων που με προκαλούσε όλη την ώρα με τις χειρονομίες του. Δείτε σχετικά ντοκουμέντα.



Και φυσικά καμία τιμωρία για τα κωλοδάκτυλα του ''καλού'' παιδιού.

Αυτή την ''εξυγίανση θέλουν οι Αλαφούζοι,οι τίγρεις και ο Ιβάν.

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου