Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός δίχως να ανεβάσει στροφές έκανε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον Ηρακλή με 2-0 με σκόρερ τους Μιλιβόγιεβιτς και Ιντέγιε,ο οποίος έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι το έχει το εύκολο γκολ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 10 στα 10 και είναι πολύ κοντά στο να ισοφαρίσουν το ρεκόρ 11 στα 11 της σεζόν 1966-1967.  Προκλητικοί οι φιλοξενούμενοι με το αντιαθλητικό τους παιχνίδι,ενώ ο διαιτητής Λαμπρόπουλος έθαψε πέναλτι υπέρ του Σαλίνο. Στα αρνητικά το γεγονός ότι ο Σίλβα για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έβαλε ούτε λεπτό στο παιχνίδι τον Καμπιάσο και ενώ ο Κασάμι και ο Μιλιβόγιεβιτς είναι κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και ενώ την άλλη εβδομάδα έχουν και αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες. Σε αγαπάμε Σίλβα,αλλά μην θάβεις έτσι και το μεγάλο αστέρι της ομάδος.

Ρομπέρτο -7
Μαζουάκου -7
Σαλίνο -7
Ντα Κόστα -8
Σιόβας -7
Μιλιβόγιεβιτς -8
Κασάμι -8
Φορτούνης -7
Ντουρμάζ -6
Πάρντο -6
Ιντέγιε -8

Ερνάνι -6
Σεμπά -7
Φινμπόγκανσον -6

Μάρκο Σίλβα -7


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Κασσαβέτης (ΕΠΣ Αιτ/νίας), Παναγιώτης Μεσσήνης (ΕΠΣ Αχαΐας)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (64' Σεμπά), Πάρντο (64' Ερνάνι), Φορτούνης, Ιντέγε (70' Φινμπόγκασον).
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (74' Τσιλιανίδης), Μακρής (90' Τσότρας), Κυριακίδης (68' Κασσός), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος.

Γκολ: 20' Μιλιβόγεβιτς, 61' Ιντέγε / -

Κάρτες: 87' Ντα Κόστα/ 29' Μπαρτολίνι, 43' Καρασαλίδης, 67' Ρομάνο, 87' Βέλλιος

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου