Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Οι άνθρωποι είναι για κλάματα!Αναβλήθηκε το συλλαλητήριο της Τετάρτης!

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Αναβλήθηκε λέει το συλλαλητήριο που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟ για την Τετάρτη (25/11), γιατί φοβούνται προβοκάτσια. Μήπως φοβάται ο Αλαφούζος την οργή των φιλάθλων της ομάδας του προς τον ίδιο; Μήπως δεν θα μαζευόταν ούτε οι μισοί από όσους υπολόγιζαν;
Πολλά σκεφτόμαστε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκαρδιστήκαμε από τα γέλια στο άκουσμα της είδησης! Πραγματικά, τους κοροϊδεύουν και οι φίλαθλοι των «πράσινων»… παπαγαλίζουν ότι τους λένε στον ΣΚΑΪ, στον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου και το sdna. Τους φταίει ο Ολυμπιακός, οι «εγκληματικές οργανώσεις», το… σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ό,τι άλλο.
Φήμες λένε ότι σκέφτεται ο Αλαφούζος αντί για συλλαλητήριο να διοργανώσει… σοβάτισμα αλλά και βάψιμο κάγκελων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά την… καμένη γη που άφησαν πίσω τους το Σάββατο το βράδυ οι οπαδοί του ΠΑΟ. Έτσι, θα αποκαταστήσουν και τι φθορές που προκλήθηκαν.
Πάντως, στην ανακοίνωση της η «πράσινη» ΠΑΕ αναφέρει ότι θα οριστεί για άλλη ημέρα το συλλαλητήριο. Εμείς, τους έχουμε τη λύση. Τους βρήκαμε τη μέρα και θα τους την προτείνουμε έτσι ώστε να έχουν και μεγάλη ανταπόκριση.
Ας το κάνουν λοιπόν την Τρίτη (24/11) στις 21:45. Να πάρουν και τους καναπέδες μαζί τους και να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό που θα αγωνίζεται στα… αστέρια κόντρα στην Μπάγερν!

Πηγή:gavros.gr
#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου