Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ολοταχώς για sold out! Λιγότερα από 1.500 εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο σπίτι του για ακόμα μία ευρωπαϊκή μάχη. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος και θέλουν να κάνω το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που διαδέχτηκε τον Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Ισπανός προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Και αυτό γιατί έχουν μείνει διαθέσιμα λιγότερα από 1.500 εισιτήρια κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε sold out το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη κρίσιμη μάχη με τους Ούγγρους.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 18:00 στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ημέρα του αγώνα την Πέμπτη (15/02) από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι και την εξάντληση των εισιτηρίων, αλλά και διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων, στο λινκ της ανακοίνωσης των εισιτηρίων του Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος...

https://www.olympiacos.org/2024/02/06/ta-eisitiria-gia-to-olympiakos-ferencvaros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου