Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ! Κατά ψήφισαν ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άρης!

Κανονικά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μετά την απόφαση ντροπή που πάρθηκε στο Δ.Σ της Λίγκας. 

ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άρης που πλέον έχει γίνει και επίσημα ούρα της ''εξυγίανσης'' ψήφισαν κατά της πρότασης του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε, ενώ προ διετίας είχε εγκριθεί το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά είχε αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Μαρσέιγ για το Europa Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αιτηθεί να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και το αίτημά της είχε γίνει δεκτό από τα μέλη της Super League. Τώρα, όμως, το αντίστοιχο του Ολυμπιακού απορρίφθηκε. 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν «λευκό». Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Τι ψήφισαν οι ομάδες:

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν οι: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ.

Κατα: ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

Λευκό: Λαμία, Κηφισιά, Γιάννενα, Παναιτωλικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου