Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Νίμπεργκ στο Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος!

Την Φερεντσβάρος θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς των «32» του Conference League, με την UEFA να ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων και τους διαιτητές.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν την Πέμπτη την ουγγρική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι διαιτητές θα είναι από την Σουηδία, που τους ξέρουν και τον ξέρουν.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς κόντρα στην Φερεντσβάρος, θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ ο ρέφερι του αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κουλούμ και Αντρέας Σέγκερβιστ, ενώ τέταρτος ο Φρέντρικ Κλίτε. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μάρκο Φριτζ.

Φέτος ήταν ο διαιτητής στο Ολυμπιακός-Γκενκ για τα προκριματικά του Europa League. Την προηγούμενη σεζόν σφύριξε και δυο ματς του Ολυμπιακού, ένα για την Ευρώπη και ένα για το πρωτάθλημα. 

Και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Νάιμπεργκ είχε διαιτητεύσει τον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 3-4 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας, 2-2 παράταση).

Πάντως, προβλημάτισε η διαιτησία του στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0, όπου σε δυο φάσεις χάρισε δεύτερη κίτρινη στον Αμραμπατ (που είχε δει την πρώτη στο 40'), με αποτέλεσμα να τον εκθέσει ο Ματίας Αλμέιδα, κάνοντας αλλαγή τον παίκτη του στο 75'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου