Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Χυδαία σεξιστική επίθεση Μπέου σε Κοξένογλου!

Ο Αχιλλέας Μπέος έγινε για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής με την σεξιστική επίθεση στην Κοξένογλου στη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League.

Ο πρόεδρος του Βόλου που πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε σε βίντεο στον Βόλο να επιτίθεται σε πολίτη, προχώρησε κατά την διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας σε χυδαία σεξιστική επίθεση στην Κάτια Κοξένογλου.

Πιο συγκεκριμένα όταν η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας και διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου είχε τον λόγο αναφερόμενη σε σημαντικά θέματα της Λίγκας υπήρξε η παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου και η σεξιστική επίθεση τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πως συναντιέστε εσείς με τον αρχιδιαιτητή; Τι να πείτε; Για κανένα παστίτσιο να συζητήσετε;».

Η Κοξένογλου έδωσε την εξής απάντηση στην χυδαία επίθεση του Μπέου: «Ακούστε κύριε Μπέο, εσείς είπατε ότι σπουδάσατε νομικά στη φυλακή όμως εγώ τις γνώσεις μου τις έχω από το Πανεπιστήμιο όχι από τη φυλακή! Θα ζητήσετε αμέσως συγγνώμη, ανακαλέστε αμέσως για αυτή την σεξιστική επίθεση εναντίον μου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε.».

Στην συζήτηση παρενέβη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζήτησε από τον Μπέο να ανακαλέσει, ειδάλλως θα του αφαιρέσει τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου