Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεφτίλισε τους εκπροσώπους της ΑΕΚ ο Μαρινάκης: «Πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών»

Ο διάλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά, για την ανακοίνωση-ντροπή που εξέδωσε η Ένωση. 

Ο πρόεδρος της Super League θέλησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, στα οποία αναφέρονταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιμένει στον εκπρόσωπο να του πει ποιος όρισε τον Καμπάκοφ, ο Μπένετ ή ο Κλάτενμπεργκ. Και φυσικά απάντηση δεν πήρε.

Δείτε όλο τον διάλογο:

«Να πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών και όχι μισόλογα για παρεούλες» σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά. «Κάντε καταγγελία επίσημη, ως ΑΕΚ, αν έχετε έστω ενδείξεις. Όχι να παίρνει η μπάλα όλους τους ξένους διαιτητές. Σας ρωτάω λοιπόν: Τον κύριο Καμπάκοφ, ποιός τον όρισε; Ο κύριος Κλάτενμπεργκ ή ο κύριος Μπένετ; Είναι και ο κύριος Μπένετ στην παρέα και στην παράγκα που λέτε;». «Ο κύριος Κλάτενμπεργκ έχει ορίσει πολλές φορές τον συγκεκριμένο διαιτητή και άλλους. Ο κύριος Μπένετ θα κριθεί» θέλησε να απαντήσει διπλωματικά ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως επανήλθε: «Μπορείτε να πείτε ονόματα; Ποιοι διαιτητές είναι διεφθαρμένοι να μάθουμε κι εμείς; Πείτε ονόματα. Δεν μπορεί να μιλάτε γενικά για όλους τους διαιτητές που θα μας παίζουν αύριο».

Τέλος, όταν ο Γιώργος Κοσμάς κλήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναφέρει και τα άλλα ονόματα διαιτητών - συνομιλητών του Κλάτενμπεργκ, απάντησε: «Θα πούμε αυτό που θέλουμε όποτε εμείς το αποφασίσουμε. Πείτε μας ποιοι διαιτητές σας ενδιαφέρουν… Εμείς δεν αναφερθήκαμε σε όλους τους ξένους διαιτητές, αλλά σε συγκεκριμένους που συνήθιζε να καλεί και να ξανακαλεί ο Κλάτενμπεργκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου