Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Υπογράφει ο Πασχαλάκης και ανακοινώνεται την Πέμπτη!

Παίχτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Πάσχαλάκης! Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Πασχαλάκης ήταν κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα, αλλά απέμενε το ΟΚ του Μίτσελ. Αλλά ο Ισπανός τεχνικός φαίνονταν ότι δεν επιθυμούσε την απόκτηση άλλου παίχτη και θα έβγαινε η χρονιά με Βατσλίκ, Τζολάκη και Κρίστινσον. Όμως πλέον τα δεδομένα άλλαξαν ριζικά ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά και όπως φαίνεται θα μείνει εκτός για διάστημα 2-3 μηνών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μίτσελ να ζητήσει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσει με τους ερυθρόλευκους, άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα την Πέμπτη. 

Σίγουρα ένα άλλο στοιχείο που έκανε τους ερυθρόλευκους να κινηθούν για την απόκτηση είναι ότι ο Πασχαλάκης ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνοι προσαρμογής.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν για 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχοντας παίξει σε 179 παιχνίδια με τον δικέφαλο του Βορρά, έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα Ελλάδος. Ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και Λεβαδειακό.

Παράλληλα ο Πασχαλάκης ήταν για μία διετία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα την διετία 2003-2005. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου