Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Καραπαπάς: “Αντί για μισθούς 20.000 στην ΕΠΟ, να δοθούν λεφτά στις ΕΠΣΠ”

Ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τοποθετήθηκε στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για το θέμα του ποσοστού από τα συμβόλαια και για την επαγγελματική διαιτησία, τονίζοντας ότι θα πρέπει τα λεφτά να πηγαίνουν κατευθείαν στις Ενώσεις, έτσι ώστε να ενισχυθεί το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με τον Μπαλτάκο από την άλλη να απειλεί με Grexit.

Δείτε αναλυτικά την θέση του Καραπαπά:

«Όσον αφορά στο 4 % από τηλεοπτικά όσο και στην περικοπή το 4 % από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ. Να διευκρινίσω ότι αυτά οι ΠΑΕ τα πληρώνουν δυο φορές, όταν έρχονται και όταν φεύγουν οι παίκτες. Αυτό θα βοηθήσει την επαγγελματική διαιτησία και θα χρηματοδοτούμε ΕΠΣ με περισσότερα χρήματα. Αν κάποια ΕΠΣ δεν θέλει, θα πάμε απευθείας στα σωματεία. Το έχουμε συζητήσει στην Σούπερ Λιγκ. Έγινε ήδη η συζήτηση στην Σούπερ Λιγκ, αντί να δίνουμε χρήματα στην ΕΠΟ και να να μη γίνονται παχυλές αμοιβές 150 ανθρώπων. Δεν συμφωνούμε με τον τρόπο διαχείρισης της ΕΠΟ που δίνει μισθούς 15.000 και 20.000 ευρώ. Θα βρούμε το μηχανισμό.

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα για την ΕΠΟ αν υπάρχει καταστατικό πρόβλημα να το φτιάξουμε. Η πρόθεσή μας δεν ήταν να γλιτώσουν οι ΠΑΕ αλλά να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Με τον Μπαλτάκο να απαντάει:

«Αν θελήσει να αλλάξει τον Νόμο για τα συμβόλαια η Πολιτεία και αν το κάνει και για αυτό το θέμα, εμείς θα ζητήσουμε να παρέμβει η FIFA και θα πάμε για GREXIT»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου