Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τα στόπερ που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Η μεταγραφική περίοδος και των ελευθέρων παιχτών λήγει την Παρασκευή και οι ερυθρόλευκοι μετά και το τέλος της συνεργασίας τους με τον Κώστα Μανωλά είναι πολύ πιθανόν να κινηθούν για ένα ακόμη στόπερ.

Μία από τις περιπτώσεις που εξέτασαν οι ερυθρόλευκοι ήταν ο Ντεναγέρ ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του Σααμπαμπ Αλ Αχλί, ομάδα από το Ντουμπάι με συμβόλαιο άνω των 3.000.000 ευρώ.

Μια άλλη δυνατή περίπτωση είναι ο Ελιακίμ Μανγκαλά ο οποίος έχει γαλλικό και βελγικό διαβατήριο και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Σεντ Ετιέν, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας. Με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βαλένθια, Μάντσεστερ Σίτι, Σταντάρ Λιέγης και Πόρτο  

Μία άλλη περίπτωση είναι ο Σέρβος διεθνής στόπερ Νίκολα Μαξίμοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα και στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νάπολι, Σπαρτάκ Μόσχας και Τορίνο.

Και τέλος καλή περίπτωση είναι και ο Τιμοτέε Κολοτζέτζακ, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Σεντ Ετιέν, ενώ στην καριέρα αγωνίστηκε στις Σεβίλλη, Νις, Λυών και Τίγκρες. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της εθνικής Γαλλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου