Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ προσγειώθηκε πριν από λίγο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Ο Μίτσελ μετά από 7 χρόνια επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού με σκοπό να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στις επιτυχίες.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 9 Φεβρουαρίου 2013, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-1. Ο Μίτσελ εκείνη τη σεζόν κατέκτησε με τον Ολυμπιακό και το Πρωτάθλημα Ελλάδος και το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1.

Ο Μίτσελ παρέμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού για όλη τη σεζόν 2013-14, κατακτώντας, αυτή τη φορά, το Πρωτάθλημα Ελλάδος και φτάνοντας την ομάδα του Πειραιά ως τους ''16'' του Champions League, μένοντας εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1 νίκη και με μία ήττα. Την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Μίτσελ, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αντικαταστάτης του Μίτσελ χρίστηκε ο Βίτορ Περέιρα. 

Ο Μίτσελ είχε βρεθεί στον Ολυμπιακό από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με απολογισμό σε 90 ματς 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου