Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Σαρωτική η πρώτη ομάδα! Με εντυπωσιακό Φορτούνη!

Φιλικό ντεμπούτο για τον Μίτσελ στο πάγκο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κόντρα στην δεύτερη ομάδα και επικράτησαν με 6-0, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Φορτούνη που έβγαλε 3 ασίστ.

Το ματς παίχτηκε σε τρία ημίχρονα των 25 λεπτών. Με τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού να σκοράρουν από δύο τέρματα, ενώ από ένα σημείωσαν οι Ντε Λα Φουέντε και Μπιέλ.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε ο Μίτσελ είχε τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα έπαιξαν οι Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο «6» ξεκίνησε ο Εμβιλά. Μπροστά του, είχε τον Φορτούνη και τους Βαλμπουενά, Μπιέλ και Βρουσάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μπακαμπού.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Χρυσόπουλος και Ρέτσος πήραν τις θέσεις των Παπασταθόπουλου και Ρέμπτσιουκ. Ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε.

Αντίθετα με την β' ομάδα αγωνίστηκαν οι Λαλά, Γιάννης Μασούρας, Ανδρούτσος και Κούτρης. Με τον Ιμπαγάσα να δίνει και αυτός χρόνο σε πολλούς παίχτες από την δεύτερη ομάδα. 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Στουρνάρας, Λαλά, Κούτρης, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Μαυρουδής, Κωστή, Ανδρούτσος, Ιάγκο Ιμπαγάσα, Μαρίνος, Βοΐλης. Έπειτα, έπαιξαν οι Νίκας (τερματοφύλακας), Γιάννης Μασούρας, Νίκολιτς, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Συρμής, Αργυρίου, Τσέλιος και Αλγκασίμ Μπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου