Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέμπαχτσε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ ελπίζει ακόμα και σε πρωτιά στον όμιλο. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Σαφώς και επηρέασαν και οι αλλαγές που έκανα, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα και ήμασταν αγχωμένοι. Είχε και ο κόσμος αγωνία και αυτό το μετέφερε ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο είχαμε πιο καθαρή σκέψη, ξέραμε ποιος είναι ο στόχος μας. Πιέσαμε πολύ στα 50 μέτρα, από τα οποία δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ο αντίπαλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Με την Άιντραχτ μπορεί να χάσαμε, αλλά δεν το αξίζαμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Δεν μπορείς όμως να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες ακόμα και για την 1η θέση στο γκρουπ. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Πάπε Σισέ.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το χρειαζόμασταν για εμάς και για τη συνέχεια στην Ευρώπη, είχαμε τον κόσμο στον πλευρό μας και τους κάναμε χαρούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων.

Δείχνουμε πως έχουμε δύναμη, παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, πιστεύουμε στον εαυτό μας και δείχνουμε πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με το πώς παλεύουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Κένι Λαλά.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, το αξίζαμε, παίξαμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τα καταφέραμε και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι».

Τικίνιο.

Για το αν περίμενε μπαίνοντας αλλαγή να δώσει τη νίκη: «Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος και πίστευα ότι θα προσφέρω. Το πίστευα όταν μπήκα, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, που τους αξίζαμε».

Για το αν θα ήταν άδικο να μείνει το ματς στο 0-0 με την εικόνα του δευτέρου μέρους: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, είχαμε δουλέψει πολύ. Ήταν αναμενόμενο ότι θα κάναμε ένα καλό ματς. Θα ήταν ένα αποτέλεσμα άδικο. Είχαμε τον έλεγχο, το αξίζαμε, το πιστεύαμε. Πλέον έχουμε την επόμενη μάχη την Κυριακή».

Για το γκολ της Αϊντραχτ στο τέλος και τις πιθανότητες για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους 16: «Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Εκείνο το χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, σήμερα το κερδίσαμε. Αποζημιωθήκαμε σήμερα και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου