Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

2 στα 2 οι ερυθρόλευκοι! Ολυμπιακός β'-ΑΕΛ 1-0 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός β' νίκησε και την ΑΕΛ στο Ρέντη και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ εκκρεμεί και ο αγώνας με τα Τρίκαλα.

Ο Ολυμπιακός β' έφτασε στην επικράτηση με γκολ του Κωστή στο 79', έπειτα από ασίστ του Μπα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζολάκης που είχε κάποιες αρκετές καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι. 

Ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι έκανε ο Κινκουέ ο οποίος ήταν αρκετά καλός στην άμυνα. 

Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό β' στο 21', όταν από σέντρα του Νίκολιτς, η μπάλα πέρασε μπροστά από τους Βοΐλη και Μαρίνο, δίχως να μπορέσουν να απειλήσουν. Στο 23' σουτ του Νικολιά, ύστερα από πάσα του Συμελίδη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 30' καλή στιγμή για την ΑΕΛ, όταν ο Τζολάκης μπλόκαρε το σουτ του Νικολιά. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό β' με τον Μαυρουδή να παίρνει την θέση του Σαπουντζή. Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό β' στο 59'. Μετά από επέλαση του Μπα, η μπάλα κατέληξε στον Νίκολιτς. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιχείρησε καλό σουτ, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει. Στο 73' καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους, αλλά το σουτ του Κίτσο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 77' ο Τζολάκης έκανε μία εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Όγκμποε. Στο 79' γκολ οι ερυθρόλευκοι με τον Κωστή.  Ήταν η ερυθρόλευκη αντεπίθεση, με τον Ξενιτίδη να βρίσκει τον Μπα, αυτός να βρίσκει τον Κωστή που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε πάνω σε σώματα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Θεοδωρόπουλο, καταλήγοντας στα δίκτυα, για το 1-0 του Ολυμπιακού. Στο 88' σέντρα σουτ του Κίτσου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Τελικό σκορ 1-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β΄κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισα εκτός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85′ Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (85′ Γρηγορόπουλος, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60′ Ακούνια), Νικολιάς (75′ Ταχάρ), Όγκμποε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου