Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στην τέταρτη περίοδο και γνώρισε την ήττα από της Εφές με 88-69. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.


«Συγχαρητήρια στην Εφές. Ήταν συνεπής για 40 λεπτά. Για 30 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι για αυτό και το σκορ ήταν κλειστό. Η τελευταία περίοδος ήταν μία καταστροφή. Σταματήσαμε να παίζουμε μαζί άμυνα και επίθεση. Ήμασταν απογοητευμένοι για αυτό και χάσαμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Παρασκευή με την Μακάμπι. Είναι μία δύσκολη πρόκληση και σε αυτήν επικεντρωνόμαστε.

Για τον Ντόρσεϊ: «Δεν κρίνω τους παίκτες όταν παίζουν άσχημα, ούτε τους δίνω credit όταν παίζουν καλά. Ήταν μία κακή νύχτα για τον Τάιλερ, αλλά έχουν υπάρχει και πολύ καλές για αυτόν»

Για τον Φαλ με τις αλλαγές: «Είναι ένα πλάνο αμυντικό για εμάς. Η Εφές έχει καλούς δημιουργούς στην περιφέρεια που όταν πασάρουν είναι πολύ δύσκολο. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε το μυαλό μας. Ο Φαλ είναι πολύ καλός αμυντικός στην περίμετρο, για 30 λεπτά παίξαμε σωστή άμυνα. Στην δ’ περίοδο ήταν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Μουσταφά Φαλ.

«Στην τελευταία περίοδο σταματήσαμε να πασάρουμε. Δεν παίζαμε άμυνα, όλοι ήθελαν να σουτάρουν. Τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Ένα κακό σουτ φέρνει πόντους και αιφνιδιασμούς στο τρανζίσιον. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, σουτάραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν κάναμε φάουλ. Τα παρατήσαμε.

Για την άμυνα αλλαγών: «Συνηθίζουμε να παίζουμε με αλλαγές και προσαρμόζομαι σε αυτό. Κλείνω τους χώρους, καλύπτω τα σουτ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το 0/4 εκτός έδρας: «Στα εκτός έδρας παίζουν 5 εναντίον 5. Είναι απλώς μπάσκετ. Στο δικό του μυαλό δεν σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο γεγονός. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν είναι τόσο τρομερό, είναι νωρίς στην σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου