Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Βόλου με 2-1 και παρέμεινε στο +6 από την δεύτερη ΑΕΚ. Δείτε τι δήλωσαν μετά του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό βρήκαμε το γκολ, ακόμη και όταν ισοφαρίσαμε πιστεύαμε ότι θα βρούμε το γκολ και θα κερδίσουμε, όπως και έγινε. Το πιστεύαμε πριν το παιχνίδι πως θα κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει να γίνονται συνέχεια διακοπές στα παιχνίδια, δεν βόλεψε ούτε εμάς ούτε και τον Βόλο.

Ο Βόλος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να κάνει τόσες διακοπές. Πιστεύαμε εξ αρχής στο αποτέλεσμα και το πήραμε.

«Η ομάδα έχει εμπειρία και ποιότητα, είμαι ευλογημένος και τυχερός με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω. Είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν αυτό που τους ζητάω, έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα. Οι αλλαγές ήταν μια απόφαση που πήρα λόγω της κούρασης που είχαν ορισμένοι παίκτες μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον παίκτη που αντικατέστησε, το ίδιο και ο Μαντί που μπήκε στη θέση του Αγκιμπού, ο Γιώργος επίσης που βοήθησε την ομάδα».

Τόμας Βατσλίκ.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς στα τελευταία λεπτά. Μας δυσκόλεψε ο Βόλος. Με ένα υπέροχο χτύπημα του Ματιέ πήραμε τη νίκη. Πήραμε την τρίτη σερί μέσα σε επτά μέρες απέναντι σε ΑΕΚ, Φενέρ και Βόλο. Καλύτερα δε γίνεται. Προσπάθησα να αποτρέψω το γκολ, αλλά το τελείωμα του Φαν Βέερτ ήταν πολύ καλό. Όταν ο επιθετικός είναι σε τέτοια θέση είναι δύσκολο για το γκολκίπερ να το αποκρούσει».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Παίζω πάντα για την ομάδα. Είμαι αγωνιστής, είμαι εργατικός. Αγαπώ τον Ολυμπιακό είτε παίζω είτε όχι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Θέλω να προσφέρω είτε από μέσα είτε απέξω. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου.

Για το τέρμα που πέτυχε: «Με τη Μαρσέιγ το έχω ξανακάνει, να βάλω γκολ στα τελευταία λεπτά. Ήταν το ίδιο σημαντικό γκολ, είχε χαρίσει νίκη. Το σημαντικό εδώ είναι ότι επιμέναμε μέχρι τέλους, παλέψαμε κι αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε».

Για τα γκολ που σημειώνει στο δεύτερο ημίχρονο: «Οι στατιστικές δεν είναι καμιά φορά τόσο σημαντικές, είναι απλά νούμερα. Το σημαντικό είναι να κατακτάμε νίκες για να κρατάμε την απόσταση από τον δεύτερο.

Είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Σήμερα δυσκολευτήκαμε από τον Βόλο. Εμείς καταφέρνουμε να νικάμε όσο δυνατοί κι αν είναι οι αντίπαλοι, έχουμε έχουμε ποιότητα και νικάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου