Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες, καθώς συνέτριψε την Αρμάνι Μιλάνο με 72-93 και μπήκε σε τροχιά τετράδας. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.


«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον κόσμο μας που ήρθε εδώ να μας στηρίξει. Ήταν μια απόλυτα ομαδική προσπάθεια απόψε, επειδή ήμασταν κατά τη γνώμη μου εξαιρετικοί επιθετικά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που πάντα είναι πολύ σημαντικό απέναντι στο Μιλάνο».

Εξήγησε στη συνέχεια ότι: «Σταματήσαμε την δημιουργία του Ντιλέινι και του Σέρχιο και γι' αυτό, προφανώς, νικήσαμε. Είναι μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο, ξεχνάμε τα πάντα σχετικά με αυτή τη νίκη επειδή η Ευρωλίγκα είναι πραγματικά δύσκολη. Νομίζω ότι από τη στιγμή που η ομάδα δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο επιθετικό μας παιχνίδι. Είχαμε πολλές ασίστ απόψε. Αρκετή δημιουργία και πραγματικά πιστεύω στους παίκτες μας. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παίζουμε όλοι μαζί».

Κώστας Παπανικολάου.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα η Αρμάνι. Ήμασταν πολύ εύστοχοι, αλλά αυτό προήλθε από την καλή κίνηση, την καλή άμυνα και τη γρήγορη μετάβαση που κάναμε από την άμυνα στην επίθεση. Από εκεί και πέρα ως προς το σουτ, αν κάποιος μας έβλεπε θα καταλάβαινε πόση δουλειά κάνουμε στο σουτ. Αλλά είναι με βάση τις μέρες. Μια μέρα τα σουτ μπαίνουν, την άλλη δεν μπαίνουν. Από εκεί και πέρα με τον Παναθηναϊκό ήταν μια άσχημη ήττα, αλλά είναι ακόμα Νοέμβριος, αυτό ισχύει και για σήμερα που κερδίσαμε".

Για το ότι ανταποκρίθηκαν στην αντίδραση της Αρμάνι: «Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε κα είπαμε ότι πρέπει να είμαστε ποιο δυνατοί. Τα σουτ μπορεί να σταματήσουν να μπαίνουν ανά πάσα στιγμή.Έπρεπε να βελτιωθούμε στην άμυνα και με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά το κάναμε. Όλα τα παιδιά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Όταν παίζει κόντρα σε έναν ψηλό, το κύριο μέλημα είναι να τον περιορίσεις στο ριμπάουντ, όχι μόνο να πάρεις τα ριμπάουντ. Μετά από ένα σημείο το ελέγξαμε και βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη».

Για τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα μετά τις ήττες: «Νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι βγάζουμε αντίδραση. Μετά από μια ήττα πετυχαίνουμε μια νίκη, με όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση γίνεται. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να δείχνουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια το καλό μας πρόσωπο, να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ».

Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

«Σίγουρα, είχε συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς μέσω του οποίου θέλαμε να αντιδράσουμε, μετά από μία άσχημη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι κάναμε μία πραγματικά καλή εμφάνιση στην επίθεση. Αλλά ήμασταν καλοί και αμυντικά.

Είναι σημαντικό για μας δίνει περισσότερη ψυχολογική ώθηση. Δουλεύουμε καλά κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση. Κάνουμε καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος για την νίκη. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, η πρώτη εκτός έδρας νίκη».

Ταίλερ Ντόρσεϊ.

«Όλοι έκαναν ένα step up απόψε. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και επιτέλους πήραμε την εκτός έδρας νίκη. Πρέπει να πηγαίνουμε βδομάδα με τη βδομάδα. Κάθε αγωνιστική μπορεί να αλλάξει τη θέση σου στη βαθμολογία, ειδικά αν έχεις δυο κακές εβδομάδες.

Μας άρεσε αυτή η νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική. Είχαμε ένα καλό, ευχάριστο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου