Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Καραπαπάς σε Μπουτσικάρη: «Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο… τσίρκο»

Μεγάλες αλήθειες ειπώθηκαν σήμερα στο Δ.Σ της Super League, τόσο από τον Κώστα Καραπαπά, όσο και από τον Τάκη Αγραφιώτη. 

Παρότι έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος, η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος δεν ψηφίστηκε. Και δεν ψηφίστηκε από 6 ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς και από τον ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα κατά ψήφισαν οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Ιωνικός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία. 

Ενώ αντίθετα υπέρ ψήφισαν οι  ΑΕΚ, Ατρόμητος Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: «Για τη σημερινή γελοιότητα της μη ψήφισης της προκήρυξής του πρωταθλήματος, εσείς έχετε απόλυτα την ευθύνη που επιτρέπεται σε επτά ομάδες να έχουν κάνει φράξια μέσα στο συνεταιρισμό και να εκβιάζουν, όπως είπε και ο κ. Αλαφούζος.

Ούτε θα υποκύψουμε, αλλά ούτε και υποστούμε τον εκβιασμό από τα σάψαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης με μπροστινό τον Μπέο που φωνάζει χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει.

Κανείς δε θα σας πάρει ποτέ σοβαρά γιατί έχετε κάνει το ποδόσφαιρο τσίρκο».

Με τον Τάκη Αγραφιώτη να τονίζει επίσης: «Αυτό είναι πραξικόπημα κατά του ποδοσφαίρου. Έτσι όπως έχετε γελοιοποιήσει την Super League, στο τέλος θα ψηφίζετε για το χρώμα που φοράνε οι ομάδες.

Είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που συμβαίνει και έχουν δίκαιο τα κανάλια που κάθε χρόνο μας κάνουν μικρότερες προσφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου