Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Μούρα - Λουντογκόρετς 0-0 και όλα θα παιχτούν στην Βουλγαρία!

Μούρα και Λουντογκόρετς έμειναν στο μηδέν στη Σλοβενία και η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο θα παιχθεί στη Βουλγαρία. Να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι -αν και εφόσον προκριθούν- θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού.

Η Λουντογκόρετς μπήκε δυνατά, πίεσε αρκετά και στο πρώτο 25λεπτο είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η Μούρα προσπάθησε να ισορροπήσει και είχε ένα καλό σουτ με τον Χόρβατ.

Στην επανάληψη οι Σλοβένοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο με τους Κλέπατς και Μπομπίτσανεκ. Η καλύτερη στιγμή για τους Σλοβένους ήρθε στο 67' αλλά η κεφαλιά του Στουρμ πέρασε μόλις άουτ. Η Λουντογκόρετς ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 20λεπτο και στο 77' είχε δοκάρι με τον Μανού. Στο 84' μετά από λάθος των φιλοξενούμενων ο Κους βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Καλίνα.

Μούρα (Α. Σιμούντζα): Ομπράντοβιτς, Κάρνιτσνικ, Μαρούσκο, Γκόρεντς, Κους, Κούτερ, Μπομπίτσανετς (90+2' Μάντιτς), Χόρβατ, Στουρμ, Κλέπατς (90+2' Μαρόσα) , Τσίποτ (81' Πούτσκο).

Λουντογκόρετς (Β. Νταμπράουσκας): Καλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βέρντον, Νεντιάλκοφ, Γκονσάλβες, Σαντάνα (81' Τσιμπότα), Σόουζα, Γιάνκοφ (63' Βάντερσον), Σωτηρίου (70' Μανού), Ντεσπόντοφ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου