Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Έκανε μία καλή προπόνηση και τώρα πρωτιά με τους Αμερικάνους! Νότια Αφρική-Ελλάδα 5-28


Όπως αναμενόταν η Ελλάδα είχε εύκολο έργο κόντρα στην πιο αδύναμη του ομίλου Νότια Αφρική. Η εθνική μας επικράτησε με 5-28 και την Δευτέρα κόντρα στις ΗΠΑ θα τα παίξει όλα για όλα για την πρωτιά στον όμιλο.

Η εθνική μας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ιταλία, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Ελλάδα είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και την Τετάρτη θα αγωνιστεί στον προημιτελικό αυτό.

Το ματς με τη Νότια Αφρική ήταν ουσιαστικά ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και μια ευκαιρία για τον ίδιο να δώσει χρόνο συμμετοχής και μάλιστα αρκετό σε όλους τους παίκτες του ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι άφησε εκτός αποστολής τον Ζερδεβά.

Από την εθνική μας σκόραραν όλοι οι παίχτες, με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη που πέτυχε από 5 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ: Γαλλανίδης, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 3, Βλαχόπουλος 2, Δερβίσης 2.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Μέι, Καρντ 1, Ρέζελμαν, Μπάντενχορστ 1, Λάουρενσον, Στόουν 2, Έβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μέιμαν, Νέιλ, Στιούαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου