Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Έλις και ο Χάρισον!


Στην τουρκική Τουρκ Τέλεκομ θα συνεχίσουν την καριέρα τους, δύο πρώην παίχτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Οκτάβιους Έλις και Άαρον Χάρισον.

Δύο παίχτες οι οποίοι αποκτήθηκαν την περσινή σεζόν από τους ερυθρόλευκους ο μεν Έλις από τον Προμηθέα Πάτρας, ο δε Χάρισον από την Γαλατά.  Οι δύο τους δεν κατάφεραν να πείσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους διοικούντες της ομάδας και θα συνεχίσουν άλλου την καριέρα τους και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκ Τέλεκομ που αγωνίζεται στο Basketball Champions League.

Οκτάβιους Έλις.


Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Οκτάβιους Έλις, καθώς ανακοινώθηκε από την Τουρκ Τέλεκομ.

Με αυτή τη μετακίνησή του, ο Αμερικανός σέντερ ολοκληρώνει τη θητεία του στην Ελλάδα που κράτησε τέσσερα χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε Προμηθέα και Ολυμπιακό.

Ο Έλις είχε την περσινή σεζόν στην Euroleague 5,9 πόντους και 4,1 ριμπάουντ και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στο Basketball Champions League και το τουρκικό πρωτάθλημα.

Άαρον Χάρισον.


Ο Άαρον Χάρισον επιστρέφει στην Τουρκία στην οποία αναδείχθηκε με την Γαλατασαράι, αλλά για λογαριασμό της Τουρκ Τέλεκομ η οποία ενισχύεται σημαντικά για τις εγχώριες διοργανώσεις και το Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ με τον Ολυμπιακό σε 27 ματς Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 6,5 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου