Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Την Τρίτη με την Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός στις 22:00! Δείτε το προφίλ της βουλγαρικής ομάδας!

Με την βουλγαρική Λουντογκόρετς θα παίξει ο Ολυμπιακός για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Βούλγαροι επικράτησαν της Μούρα με 3-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Σλοβενία σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Λουντογκόρετς επικράτησε της Μούρα με 3-1 έχοντας ως σκόρερ τους Σωτηρίου, Μάνου και Ολιβέιρα-Σόουζα με τα γκολ να τα πετυχαίνουν στο 15', στο 82' και στο 90' αντίστοιχα, ενώ οι Σλοβένοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 64' με τον Χόρβατ.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22:00, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00) στην Βουλγαρία.

Δείτε το προφίλ της Λουντογκόρετς:

Αυτή ήταν η δέκατη φορά που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Τεχνικός της ο 44χρονος Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας με θητεία σε Γκόριτσα (Κροατίας), Ρίγας (Λετονία), Ζάλγκιρις (Λιθουανία), Εκράνας (Λιθουανία ) και Εκράνας (Λιθουανία), ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της Κ-19 της Λιθουανίας.

Ενισχυμένη μεταγραφικά, κινήθηκε έντονα στο παζάρι, ενώ στο ρόστερ της υπάρχει και ο Κύπριος διεθνής επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου με θητεία σε ΑΠΟΕΛ, Κοπεγχάγη και Αστάνα.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο άφησε εκτός τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ από τη Λευκορωσία με συνολικό σκορ 2-0 (1-0 εντός, 1-0 εκτός στη Σερβία, καθώς λόγω διαδηλώσεων η αναμέτρηση δεν έγινε επί λευκορώσικου εδάφους).

Οι φετινές εγχώριες υποχρεώσεις της ξεκίνησαν στις 17 Ιουλίου που κατέκτησε το Σούπερ Καπ επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 4-0 ενώ το πρωτάθλημα έκανε σέντρα στις 25 Ιουλίου, με τη Λουντογκόρετς να επικρατούν με 3-1 εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας είναι στα 37.700.000 ευρώ, ενώ o ηγέτης της ομάδας είναι ο αρχηγός της Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος έχει σημειώσει με την φανέλα της Λουντογκόρετς σε 243 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 139 γκολ, έχοντας βγάλει και 44 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου