Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ο Ολυμπιακός σε διαπραγματεύσεις με την Ζιρόνα για τον Μοχίκα!

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Νιλ Σολά, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιοάν Μοχίκα της Ζιρόνα.

Σε tweet του ο Σολά αποκαλύπτει τις πληροφορίες που έχει περί νέων επαφών των ερυθρολεύκων με τους Καταλανούς για την μεταγραφή του Κολομβιανού αριστερού μπακ, ο οποίος είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Η Ζιρόνα φέρεται να θέλει να αποφορτιστεί από το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μοχικά της περσινή σεζόν είχε δοθεί δύο φορές δανεικός πρώτα στην Αταλάντα και μετά στην Έλτσε. Με την Αταλάντα αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις, δύο μάλιστα σε ομίλους Champions League. Ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Έλτσε όπου εκεί αγωνίστηκε σε 17 αναμετρήσεις. Συνολικά με την Ζιρόνα έχει αγωνιστεί 79 αναμετρήσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και βγάζοντας και 5 ασίστ. Ενώ έχει αγωνιστεί και στις Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ράγιο Βαγιεκάνο, παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική Κολομβίας 13 φορές, έχοντας σκοράρει και 1 γκολ.

Δείτε την ανάρτηση του Σολά:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου