Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι! Στέλνουν… συνταξιούχο στο VAR του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης!


Οι άνθρωποι στην ΚΕΔ έχουν ξεφύγει για τα καλά! Ο Κλάτενμπεγκ όρισε ως διαιτητή στο Ολυμπιακός-Αστέρα Τρίπολης τον 44χρονο Πορτογάλο Βάσκο Σάντος ο οποίος όμως είναι ...συνταξιούχος. Πιο συγκεκριμένα ο Σάντος διαιτήτευσε το διάστημα 2007-2018 στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και σφύριξε συνολικά 111 ματς και τελευταίος του αγώνας ήταν το 2018 δηλαδή πριν ...τρία χρόνια. 

Μάλιστα ο Βάσκο Σάντος δεν ήταν καν διεθνής. Επίσης ο Πορτογάλος διαιτητής ήταν στο VAR και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης την Κυριακή, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 1-2. 

Να τονίσουμε ότι πρώτος διαιτητής στην εν λόγω αναμέτρηση έχει οριστεί ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος με τα άπειρα λάθη εις βάρος του Ολυμπιακού σε ένα σωρό ντέρμπι. Ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υποβιβαστεί από την ελίτ των διαιτητών της UEFA το καλοκαίρι. 

Επιπλέον ο τελευταίος αγώνας που σφύριξε στην Ευρώπη ήταν το Ερυθρός Αστέρας-Μίλαν 2-2 για τους ''32'' του Europa League.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), τέταρτος ο Κουτσιαύτης (Άρτας), AVAR ο Μπαλτάς (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου