Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ούιπεστ με 9-8 και προκρίθηκε στον τελικό του μεγάλου Σαββάτου της Euroleague. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα στο osfp.gr ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριες του Ολυμπιακού.

Χάρης Παυλίδης.


«Είμαι πραγματικά υπερήφανος, για αυτή την ομάδα! Αρχίσαμε από τον Σεπτέμβρη, την προσπάθειά μας… Δεν ξέραμε καν αν θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι! Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερο ματς, αλλά βάλαμε όλη μας την καρδιά… Και το κρίσιμο σημείο ήταν στην τέταρτη περίοδο, που σκοράραμε στην πρώτη μας επίθεση! Μετά από αυτό σφίξαμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ πιο εύκολο για εμάς να παίξουμε. Η Ουίπεστ είναι μία πολύ καλή, μία πολύ έμπειρη ομάδα, με υπέροχες παίκτριες και εξαιρετικό προπονητή.

Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, να παίξουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, όπως η Ουίπεστ. Δεν είχαμε πρακτικά καμία προετοιμασία στο σπίτι μας. Δεν είχαμε παίξει δυνατά ματς από τις 13 Μαρτίου και το δεύτερο ματς απέναντι στη Σαμπαντέλ. Φοβόμουν στην αρχή, γιατί η Ουίπεστ είχε καλύτερο ρυθμό, λόγω του τελικού του ουγγρικού πρωταθλήματος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι αν ήμασταν ισοπαλία, μέχρι το τελευταίο οκτάλεπτο, θα μπορούσαμε να τις κερδίσουμε!»

Νικόλ Ελευθεριάδου.

«Επειδή φέτος η χρονιά είναι έτσι αυτή η πρόκριση περνάει σε άλλο επίπεδο. Μας έδωσε μεγάλη χαρά και ελπίζω να δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Με αυτή τη χαρά θα μπούμε να παίξουμε και το αυριανό παιχνίδι γιατί είναι μια τεράστια ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή της Ευρώπης.  Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Όσο και να είχαμε διαβάσει την ομάδα, η Ούιπεστ είχε παίξει πέντε τελικούς και εμείς δεν είχαμε τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό. Ίσως στην αρχή να έγιναν κάποια λάθη γιατί δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό ωστόσο φάνηκε το επίπεδο και η ψυχραιμία της ομάδας.  Με βάση αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό ώστε αύριο να είμαστε ακόμα καλύτερες γιατί δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Ελευθερία Πλευρίτου.

«Η χρονιά φέτος ήταν αρκετά δύσκολη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας και της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων. Περάσαμε τόσες δυσκολίες αλλά ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο και ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα φύγει με τη νίκη από το σημερινό ματς. Παίξαμε αρκετά καλά αλλά μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα για τα δεδομένα αυτής της ομάδας η οποία φέτος αποτελείται μόνο από ελληνίδες παίκτριες και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Αναμένουμε τώρα τον τελικό που είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος, θα δούμε τον αντίπαλό μας αλλά είμαστε προετοιμασμένες και για τις δυο ομάδες.  Η ομάδα θέλει μια δεύτερη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση».

Για τη φάση του νικητήριου γκολ τόνισε: «Ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και ξέραμε ότι θα το βρούμε αυτή την άμυνα στον λιγότερο. Βγήκε ακριβώς το σύστημα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου