Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Εκτός European League και επίσημα οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και Μίλαν!


Αποχωρούν και επίσημα από την European League οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και Μίλαν, με αποτέλεσμα στην Super League να έχουν μείνει μονάχα τρεις ομάδες και πιο συγκεκριμένα οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Είναι σαφές πλέον ότι η European League θα παραμείνει μονάχα στα χαρτιά μιας και η πλειοψήφια των ομάδων που την ίδρυσαν, αποχώρησαν κάτι από την έντονη αντίδραση των οπαδών τους, αλλά και των ομοσπονδιών. Αυτό είναι σίγουρα μια ευχάριστη εξέλιξη για το ποδόσφαιρο.

Δείτε την  ανακοίνωση της Μίλαν:

«Οι φωνές και η ανησυχία των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο ήταν ξεκάθαρες και πολύ δυνατές. Η ομάδα μας πρέπει να συνεχίσει να δίνει βάση στην άποψη των οπαδών που αγαπούν το ποδόσφαιρο».


Δείτε την ανακοίνωση της Ίντερ:

«Η Ίντερ πιστεύει πως το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός να είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Οφείλουμε να διατηρούμε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους όλων των ηλικιών σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας. Με αυτό το όραμα ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που όλοι αγαπάμε».

Δείτε την ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Η διοίκηση της Ατλέτικο μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε επίσημα να επικοινωνήσει με την ESL και τις άλλες ομάδες της για να ενημερώσει στην αποχώρησή της από το πρότζεκτ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την απόφασή να εισχωρήσει στο πρότζεκτ την περασμένη Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα τα οποία όμως δεν ισχύουν πια σήμερα».

Δεἰτε την ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η Τσέλσι επιβεβαιώνει πως έχει ξεκινήσει όλες τις επίσημες διαδικασίες για την αποχώρηση της από το γκρουπ που προχωράει τα πλάνα για την European Super League. Έχοντας συμμετάσχει στο γκρουπ την περασμένη εβδομάδα, είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε το θέμα και να αποφασίσουμε πως η παρουσία μας σε τέτοια πλάνα δεν θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας, των φιλάθλων μας και της ποδοσφαιρικής κοινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου