Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς επίσης και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Στο πρώτο ημίχρονο 4-5 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα κακό ματς που δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Νομίζω ότι η συγκέντρωσή μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο στο α' μέρος αλλά όχι στο β'. Οποιοσδήποτε αντίπαλος θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί».

Μαντί Καμαρά.

«Δεν ξέρω τι έχει πάει στραβά, εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη δική μας κακή εικόνα. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα, να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε μπροστά ξεχνώντας τι έγινε.

Δε νομίζω πως παίζουν ρόλο οι απουσίες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και το προηγούμενο διάστημα. Εκτός του Αβραάμ ο οποίος έλειψε για ένα μεγάλο διάστημα όλοι οι υπόλοιποι είναι ενεργοί παίκτες. Οπότε δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμάς. Πρέπει να επανέλθουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Ο σύλλογος θέλει το Κύπελλο και εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».

Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Το Κόπα Άφρικα είναι μακριά. Είμαι στην ίδια κατάσταση που είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όλοι αγωνιζόμαστε σερί για δύο χρόνια, θα βρω όμως τον τρόπο να ξεκουραστώ. Εγώ είμαι εδώ τώρα για να παίζω σε όλα τα ματς και να βοηθάω όποτε μου το ζητάει και ο προπονητής».

Ούγκο Κάιπερς.

«Είμαστε απογοητευμένοι, δεν είναι το αποτέλεσμα που ελπίζαμε. Είναι δύσκολο, ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο στην συνέχεια δεχθήκαμε τα γκολ και μετά είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ», είπε αρχικά.

Για το αν ένα γκολ των ερυθρόλευκων άλλαζε το παιχνίδι: «Φυσικά, θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Αλλά πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο». Για το αν ο Ολυμπιακός θα μάθει κάτι απ' την ήττα: «Αρκετά πράγματα. Δουλεύουμε καλά αυτή τη σεζόν, είναι μόνο μία ήττα. Την Τετάρτη έχουμε ένα άλλο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου