Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκλεισε μια θέση για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος στις 22/5. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Πραγματικά ήταν ένα ωραίο ματς. Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου έκαναν ένα καλό ματς.

Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο για την αποθεραπεία μας, ενώ υπάρχει και το Ραμαζάνι. Ήταν ωραίο ματς με πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ και να ήταν διαφορετικό το ματς.

Δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε την ομάδα στον ίδιο ρυθμό. Όμως οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία και το κάνουν και φάνηκε αυτό και με την ΑΕΚ. Δε βρισκόμαστε σε διεκδίκηση του τίτλου γιατί το έχουμε κατακτήσει, αλλά έχουμε να υπερασπιστούμε το πρεστίζ της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης έχουμε μπροστά μας και τον τελικό του Κυπέλλου, όπου βρισκόμαστε άξια».

Μαντί Καμαρά.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το γεγονός πως βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά, αυτός ήταν ο στόχος μας και το σημαντικότερο σήμερα».

Για το αν μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το πιο σημαντικό ήταν να προκριθούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στα πλέι οφ, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά γίνεται. Μέχρι τότε θα κοιτάζουμε τα ματς ένα-ένα».

Για τη διακοπή λόγω του Ραμαζανίου: «Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους που επέτρεψαν αυτή τη διακοπή, είναι πολύ όμορφο πράγμα να δείχνουν σεβασμό στις θρησκείες. Μόλις δω τον διαιτητή θα τον ευχαριστήσω προσωπικά».

Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε διανύσει μία μεγάλη περίοδο. Είμαστε στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα παίρνοντας βαθμούς και να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο για να κάνουμε ξανά το νταμπλ».

Για το πόσα γκολ θα πετύχει:

«Ελπίζω ότι θα καταφέρω να βάλω κι άλλα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Ελπίζω να καταφέρω να αυξήσω τον αριθμό των γκολ. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας που δεν είναι εδώ. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με την κατάκτηση του τροπαίου».

Για τη διακοπή λόγω του Ραμαζανίου:

«Τους ευχαριστώ πολύ. Ήταν πολύ όμορφη κίνηση. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους διαιτητές που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου