Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Επενδύει στο μέλλον ο Ολυμπιακός!

Στην απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών προχώρησε η ακαδημία του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Σαμουήλ Νιαυραδάκη, Γιάννη Χριστοφυλόπουλο, Αλέξη Καλογερόπουλο και Παύλο Μαυρουδή.

Ο Σαμουήλ Νιαυραδάκης αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Πλατανιά ως στόπερ. Ο Χριστοφυλόπουλος αγωνίζονταν στον Πανιώνιο ως στόπερ, ο Αλέξης Καλογέροπουλος αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης επίσης ως στόπερ και ο Παύλος Μαυρουδής στον Παναθηναϊκό ως αμυντικό χαφ.

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι επενδύει και στον μέλλον της ομάδας, εκτός από το παρόν και σίγουρα οι 4 αυτές μεταγραφές με την κατάλληλη δουλειά, μπορούν να κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα την επόμενη μέρα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των νεοεισερχόμενων είναι μεγάλος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά προσεχώς. Προς το παρόν η Διοίκηση της Ακαδημίας του Θρύλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τέσσερα σπουδαία ταλέντα.

Τους Σαμουήλ Νιαυραδάκη (2002, Πλατανιάς) Γιάννη Χριστοφυλόπουλο (2003, Πανιώνιος), Αλέξη Καλογερόπουλο (2004, Αστέρας Τρίπολης), Παύλο Μαυρουδή (2001, Παναθηναϊκός).

Σαμουήλ, Γιάννη, Αλέξη και Παύλο καλώς ήρθατε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου