Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα και ωραία τον Παναιτωλικό με 2-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους για το ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον πάνε στην Κύπρο όπου την Τρίτη θα αγωνιστούν κόντρα στην Ομόνοια για το επαναληπτικό του Europa League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.


Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια.

Τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς: Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει.

Τον Κάιπερς: Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει σήμερα. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον.

Τον Μπρούνο για δεξιό μπακ: Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Μπρούνο.

Το ματς με τον Παναιτωλικό: Προσπαθήσαμε και στο α' μέρος να έχουμε πιο καλό ρυθμό. Δεν ήμασταν κακοί απλά βελτιωθήκαμε στο β' μέρος, σκοράραμε και νικήσαμε.

Τις αλλαγές του προπονητή: Νομίζω πως η ομάδα προσπάθησε με πολλούς τρόπους. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε και όχι το πως.

Τη θέση του ακραίου μπακ: Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν με πειράζει που θα παίζω. Έπαιξα σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου αλλά είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Είμαι ευτυχής να βοηθάω όπου και να παίζω.

Τον Ραφίνια: Ναι είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ένας σπουδαίος παίκτης που τον έβλεπα από την τηλεόραση. Ήταν υπέροχο που έστω και για λίγα λεπτά έπαιξα μαζί του. Που συνυπήρξα.

Τον αγώνα με την Ομόνοια: Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Πάμε για να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα και πάμε για τη νίκη.

Μαντί Καμαρά.

Για το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για τις αλλαγές: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου