Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Άνετα και ωραία ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 για την 3η αγωνιστική.
Και σε συνδυασμό με το 0-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο βρίσκεται ήδη στο +1 από τους Θεσσαλονικείς έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα και έφτασαν στην επικράτηση με γκολ από τους Ελ Αραμπί και Καφού στο 48' και 88' αντίστοιχα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Ομόνοια, με τον Κάιπερς να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο αγώνα. Ενώ ο Μπρούνο πήρε την θέση του Ραφίνια. Παράλληλα ο Φορτούνης ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και οι Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης έμειναν στον πάγκο.
Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε τους Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, τον Μπρούνο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Στο κέντρο τον Εμβιλά με τον Καμαρά, στα εξτρέμ τον Ραντζέλοβιτς και τον Μασούρα, στην επίθεση τον Κάϊπερς με τον Ελ Αραμπί.
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 12' με τον Ραντζέλοβιτς, όταν μετά από ατομική προσπάθεια έφτασε σε θέση βολής, όμως το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ. Στο 14' ο Παναιτωλικός είχε μία τεράστια ευκαιρία, αλλά ο Σα απέκρουσε το σουτ του Μάζουρεκ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 40' ο Ελ Αραμπί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μασούρας σούταρε από το δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 43' απίστευτη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους με τον Ελ Αραμπί. Έξοχη σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί πιάνει την κεφαλιά όμως ο Κνετ κάνει μια πολύ δύσκολη επέμβαση χαμηλά στη γωνία του. Στο 44' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Διαγώνιο, δυνατό σουτ του Χολέμπας λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποιεί την πρώτη του αλλαγή στον αγώνα, βάζοντας στο παιχνίδι τον Βαλμπουενά στην θέση του Κάιπερς. Με την είσοδο του Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοση του και έφτασε πολύ γρήγορα στο γκολ, ύστερα από προσπάθεια του Γάλλου εξτρέμ. Στο 48' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Απίθανη διαγώνια μπαλιά 40 μέτρων του Βαλμπουενά για τον Ραντζέλοβιτς, ο Σέρβος κάνει με τη μία το παράλληλο γύρισμα και ο Ελ Αραμπί εκτελεί από κοντά για το 1-0. Στο 55' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Ελ Αραμπί αστοχεί με κοντινό γυριστό μετά από κεφαλιά-πάσα του Εμβιλά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 62' καλή στιγμή με τον Εμβιλά, αλλά το γυριστό του πέρασε πάνω από την εστία του Παναιτωλικού. Στο 73΄καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Από κόρνερ του Μεντόζα ο Μάζουρεκ δεν προλαβαίνει για λίγο να κάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει απ' όλους. Στο 86' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και δεύτερο γκολ και κλειδώνει την νίκη. Ο Χασάν κλέβει από τον Μεντίνα μπαίνει στην περιοχή, δίνει στον ολομόναχο Καφού και αυτός σε κενή εστία δεν δυσκολεύεται να σκοράρει.
Τελικό σκορ 2-0 με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν μια άνετη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Σισέ – Ματσόλα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Μπρούνο, Χολέμπας, Εμβιλά (76' Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (76' Ραφίνια), Μασούρας (65' Μπουχαλάκης), Κάιπερς (46' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70' Χασάν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Κωνσταντόπουλος (76' Ταχάρ), Καρασαλίδης, Λιάβος, Τζανακάκης, Βάντερσον (65' Μεντίνα), Ντάλσιο, Τσιγγάρας (65' Αριγίμπι), Μάζουρεκ, Ντίας (72' Μεντόσα), Ματσόλα (76' Βέργος).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Μπρούνο -7
Σεμέδο -6
Σισέ -6
Χολέμπας -6
Εμβιλά -6
Καμαρά -7
Μασούρας -6
Ραντζέλοβιτς -7
Κάιπερς -6
Ελ Αραμπί -8

Βαλμπουενά -8
Μπουχαλάκης -7
Χασάν -8
Ραφίνια -6
Καφού -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου