Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Ομόνοια!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στις 22.00 την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' 2-0 την κυπριακή ομάδα και έχουν πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Ομόνοια και ότι το 2-0 είναι το μισό μέρος. Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν ανέφερε συγκεκριμένο για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει. Τους παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.

Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα σημαίνει ότι είμαστε στους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα ήθελα να δω περισσότερη προσωπικότητα, περισσότερο χαρακτήρα, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είδαμε βελτίωση σε ορισμένα πράγματα στο τελευταίο ματς που δώσαμε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυριο θέλουμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται, σχολίασε:

«Μόλις δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι στην 11άδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν.

Έχουμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πολύ γρήγορα θα έχουμε εικόνα».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Δεν περιμένω κάποιο ιδιαίτερο δώρο. Πράγματι έχω τα γενέθλιά μου, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Champions League».

Αναφορικά με το κλειδί του αγώνα, είπε: «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Παρόλο που έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε».

Σε ερώτηση για τη σημασία της πρόκρισης, απάντησε ο Βαλμπουενά: «Όλοι οι παίκτες ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να προκριθεί μια ομάδα στους ομίλους του Champions League. Πέρσι προσπαθήσαμε πολύ. Παλέψαμε.

Όλοι ξέρουμε ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη όταν εκτός από τους τίτλους, κάνεις και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάμε στους ομίλους. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0, προκειμένου στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου