Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τρελές εμμονές και ειρωνείες Τσίπρα εναντίον του Μαρινάκη! “Δεν θα τους μοιράσει ούτε ένα κρουασάν”!


Σε μία εντελώς ακατονόητη δήλωση προέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Τσίπρας με αφορμή τις καταστροφές από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, εκτός από την αναφορά του στην κυβέρνηση, αναφέρθηκε προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας ότι δεν θα δώσει ούτε ένα κρουασάν στους πληγέντες, όπως έκανε στην Μάνδρα.
Δηλαδή ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ειρωνεύτηκε την Μαρινάκη που βοήθηκε τον κόσμο στην Μάνδρα. Πραγματικά ανεξήγητη δήλωση.

Δείτε αναλυτικά:

“Βέβαια, δεν έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε την απαίτηση μια φυσική καταστροφή να απασχολεί τα δελτία των ειδήσεων επί εβδομάδες. Ούτε κανείς τώρα θα αναζητήσει ευθύνες στους αυτοδιοικητικούς της ΝΔ για ελλιπή σχεδιασμό, καθαρισμό ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων. Ούτε κανείς θα κάνει ρεπορτάζ από τα αποκλεισμένα χωριά για να διερωτηθεί πώς επιβιώνουν τόσες μέρες οι κάτοικοί τους. Και το κυριότερο, κανείς δεν θα ασχοληθεί με τους πλημμυροπαθείς. Με τους κατεστραμμένους επαγγελματίες της Καρδίτσας. Με τους αγρότες που έχασαν όλη τη σοδειά λίγο πριν τη συγκομιδή, γιατί σάπισε το βαμβάκι. Με τους κτηνοτρόφους που είδαν τις μονάδες τους να καταστρέφονται και τα ζώα τους να πνίγονται.

Και κανείς δεν θα αναρωτηθεί αν όσοι έπαθαν ζημιές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μπορούν να ανταπεξέλθουν τώρα με μία αποζημίωση 5 ή 8 χιλιάδων ευρώ. Και αυτήν τη φορά δεν θα πάει, όπως στη Μάνδρα, ούτε ο εφοπλιστής κος Μαρινάκης, να τους μοιράσει έστω ένα κρουασάν… Ούτε καν αυτό.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου