Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση των Misfits για κάρτα φιλάθλου και για κολυμβητήριο!

Οι Misfits για Κάρτα Φιλάθλου και γηπεδικό (photo)
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Misfits σχετικά με την κάρτα φιλάθλου,καθώς και για το σύγχρονο κολυμβητήριο που λείπει από ένα μεγαθήριο της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Παράλληλα στην ανακοίνωση τους στα social media τόνισαν ότι οι κάρτες φιλάθλου θα πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον τις 200.000,διότι μικρότερος αριθμός θα αποτελεί αποτυχία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των Misfits:

«Το όραμα μας σαν Ολυμπιακοί θα πρέπει να κινείται σε δυο άξονες .Χωρίς σειρά προτεραιότητας, διότι και οι δυο άξονες είναι τα βασικά συστατικά για την οριστική απογείωση του μεγαλύτερου συλλόγου του πλανήτη. Οι κάρτες φιλάθλου για φέτος θα πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον τις 200.000,οποιοδήποτε άλλο νούμερο για μένα είναι αποτυχία .
Η άλλη παράμετρος είναι το γηπεδικό. Είναι αδιανόητο ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός μέχρι τον Νοέμβριο που μας πέρασε να μην είχε γήπεδο να προπονηθεί. Είναι αδιανόητο ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός να παίζει σε ένα απαρχαιωμένο και ακατάλληλο γήπεδο σαν το Παπαστράτειο. Είναι αδιανόητο τα παιδικά τμήματα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού να μην βρίσκουν ώρες να προπονηθούν.
Η γιγάντωση λοιπόν θα έρθει μόνο όταν κάνουμε το δικό μας γήπεδο ,τις δικές μας εγκαταστάσεις. Είναι λοιπόν απαίτηση ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη να αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις. Όχι μόνο ένα κλειστό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των τμημάτων της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης, αλλά άλλο ένα σύγχρονο κλειστό για τα τμήματα του Βόλει, του Χάντμπολ και του γυναικείου μπάσκετ.
Προσωπικό μου όνειρο όλα αυτά είναι να γίνουν στα οικόπεδα πέριξ του σταδίου Καραϊσκάκη ,ώστε μια μέρα να δημιουργηθεί η Ολυμπιακή πολιτεία. Όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς στεγασμένα στον ίδιο χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου