Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Καλό δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό στο φιλικό! Ολυμπιακός-Πόγκον 1-1 (φιλικό)


Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα θετικό πρόσωπο στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν 1-1 κόντρα στην Πόγκον.
Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19' με σκόρερ τον Γκουαροτσένα,αλλά εν τέλει έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Γιάννη Μασούρα στο 65'.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές σε σχήματα και τακτικές σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίχτες που βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια της εστίας, τους Γιάννη Μασούρα, Αβραάμ, Μπα και Τσιμίκα στην 4αδα της άμυνας. Στον άξονα, ξεκίνησαν οι Γκιγιέρμε και Ανδρούτσος, στα πλάγια ξεκίνησαν οι Μπρούνο και Βαλμπουενά, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Κάιπερς και Σολδάνο.
Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στο 4',όταν ο Βαλμπουενά βρήκε ωραία τον Μασούρα με μπαλιά,εκείνος την γύρισε για τον Σολδάνο,αλλά εκείνος από κοντά αστόχησε. Στο 16' ο Γιάννης Μασούρας απείλησε με σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξαν οι Πολωνοί με κεφαλιά του  Γκουαροτσένα, ο οποίος και εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα του Ολυμπιακού. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-1 για την Πόγκον, δίχως οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν,άλλες αξιόλογες φάσεις προς τις δύο εστίες.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 6 νέα πρόσωπα από πλευράς Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια ο Μαρτίνς ξεκίνησε τους Τοροσίδη,Βούκοβιτς,Μαρτίνη,Ντουρμισάι,Ποντένσε και Γκερέρο. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δραστήριος και πιο κινητικός στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Μπρούνο στο 49'. Ακολούθησαν ακόμα δύο κεφαλιές από παίκτες του Ολυμπιακού, στο 58' του Βούκοβιτς και στο 61' του Ντουρμισάι, οι οποίες όμως πέρασαν άουτ.
Εν τέλει ήρθε η ισοφάριση με σκόρερ τον Γιάννη Μασούρα στο 65',ύστερα από μια φάση διαρκείας. Στο 76' το σουτ του Ντουρμισάι πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 83' ο Βούκοβιτς έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει 2-1,αλλά το σουτ του,πέρασε άουτ. Ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ντουρμισάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού,το Σάββατο κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μασούρας, Αβραάμ (46' Τοροσίδης), Μπα (46' Βούκοβιτς), Τσιμίκας (46' Μαρτίνης), Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε (67' Σουρλής), Μπρούνο, Βαλμπουενά (46' Ντουρμισάι), Κάιπερς (46’ Ποντένσε), Σολδάνο (46' Γκερέρο).

Πόγκον: Στίπιτσα, Στετς, Ζεκ, Τριανταφυλλόπουλος, Νούνες, Ποντστάβσκι, Κόζουλι, Ντρίγκας, Γκουαροτσένα, Κόβαλτσικ, Φράκτσακ

Μετά το 62′ έπαιξαν και οι: Μπούρστιν, Μπαρτκόβσκι, Παβλόβσκι, Λασίτσκι, Ματίνια, Σμολίνσκι, Κοζλόβσκι, Λιστκόβσκι, Χόστικα, Βεντριχόβσκι (81′ Μπενέντιτσακ), Μπενγιαμίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου