Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Απίστευτο και όμως αληθινό μίλησε ο Βασιλακόπουλος! Βασιλακόπουλος: «δεν υπάρχει Α1 χωρίς Ολυμπιακό»

Επιτέλους μίλησε «δεν υπάρχει Α1 χωρίς Ολυμπιακό»
Απίστευτο και όμως αληθινό μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος! Μπορεί να μοιάζει σαν ψέμα,αλλά είναι αλήθεια ο αμίλητος εδώ και πολύ καιρό πρόεδρος της ΕΟΚ βρήκε την μιλιά του και σε συνέντευξη του στα «ΤΑ ΝΕΑ»,πήρε θέση για τον Ολυμπιακό.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει πρωτάθλημα δίχως τον Ολυμπιακό και ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα για το θέμα αυτό.
Ενώ έκανε αναφορά και στην ΕΠΟ,χαρακτηρίζοντας σκάνδαλο τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Δεν υπάρχει Α1 χωρίς Ολυμπιακό. Θα είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ολυμπιακός να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Το λέω ευθέως. » τόνισε σχετικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και προσέθεσε για την επιτήρηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου από διεθνείς φορείς:
«Πρόκειται για το μεγαλύτερο αίσχος του ελληνικού αθλητισμού αυτό που έγινε με την ΕΠΟ, με πρόφαση την "εξυγίανση" να μπουν ξένοι διαιτητές. Είναι αίσχος και σκάνδαλο που μειώνει και προσβάλει ξεκάθαρα την εθνική μας ανεξαρτησία.
Δηλαδή ήρθαν αυτοί οι κύριοι να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας… σώσουν, για να φτάσουμε ύστερα από τόσους μήνες να κάνουν έναν τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών. Εύγε! Λες και δεν υπάρχουν Έλληνες να διοικήσουν. Κρίμα, απλά κρίμα για τέτοιο συμβιβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου