Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τρεις μεταγραφικές βόμβες δώρο του Μαρινάκη στον πόλο αντρών!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρινακης
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης,απέδειξε ότι ήταν και θα είναι ο εγγυητής του συλλόγου,όχι μόνο στο ποδόσφαιρο,αλλά και στον Ερασιτέχνη.
Ο Μάρινακης σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη είπε τα εξής: «Δώρο από εμένα 3 παικταράδες για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θέλω με τίποτα να διαλυθεί αυτή η ομάδα που γέμισε όλους τους Ολυμπιακούς και όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια! Εγώ είμαι εδώ και θα καλύψω όλα τα έξοδα για τρεις πολίστες παγκόσμιας κλάσης για να είμαστε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης. Η ομάδα αυτή άλλαξε την ιστορία του πόλο, θα την αλλάξει και το κολυμβητήριο που θα φτιάξουμε. Προχωρήστε και είμαι δίπλα σας. Στόχος μας ξανά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»...
Έτσι λοιπόν ο ηγέτης του Θρύλου κάνει δώρο στον πόλο αντρών του Ολυμπιακού τρεις παιχταράδες τεράστιου βεληνεκούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο λόγος για τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.
Ο Γιόκοβιτς είναι Κροάτης περιφερειακός και ένας από τους καλύτερους αριστερόχειρες στον κόσμο. Το 2012 μάλιστα αναδείχθηκε καλύτερος παίχτης στον κόσμο. Έχει πανηγυρίσει 3 φορές τον τίτλο του Champions League, το 2006, το 2016 με την Γιουγκ και το 2015 με την Προ Ρέκο.
Ο Μίτροβιτς είναι Σέρβος περιφερειακός και έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του,τόσο σε συλλογικό επίπεδο,όσο και με την εθνική του ομάδα. Ο Μίτροβιτς κατέκτησε φέτος το τσάμπιονς λιγκ με την Φερεντσβάρος, ενώ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων και το χρυσό σε Ολυμπιακούς αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Ενώ ο Μπουλιούμπασιτς είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μπούσλιε. Ο Μπουλιούμπασιτς έχει κατακτήσει επίσης Ολυμπιακά, παγκόσμια, αλλά και ευρωπαϊκά μετάλλια, με την εθνική Κροατίας.
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι το εξής,πάρτε όλοι κάρτα φιλάθλου και κάρτα μέλους έτσι ώστε να γιγαντώσουμε ακόμη περισσότερο αυτήν την προσπάθεια που γίνεται από Μαρινάκη και Κουντούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου