Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ανανέωσε και επίσημα με τον Θρύλο ο Φορτούνης!

Για πάντα εδώ! Ανανέωσε ο Φορτούνης!
Και επίσημα παίχτης του Ολυμπιακού ως το 2023 ο Κώστας Φορτούνης. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ανανέωσε για άλλα 4 χρόνια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.
Ο άρχηγος του Ολυμπιακού απέδειξε πόσο πολύ ήθελε να μείνει στο μεγάλο λιμάνι και σε συνδυασμό και με την θέληση των εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός επήλθε η μεγάλη συμφωνία.
Μια ανανέωση που είναι πολύ σημαντική για τους ερυθρόλευκους,καθότι κρατάνε στο ρόστερ τους,το βαρύ περιβολικό της ομάδας.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Φορτούνης υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημά της.
Ο Φορτούνης την περσινή σεζόν σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 17 γκολ και 16 ασίστ. Ενώ η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 10.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 «Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη Δευτέρα το πρωί και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όπως επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η ποδοσφαιρική ευφυΐα και οι ηγετικές ικανότητες του Κώστα Φορτούνη θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιστροφή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις επιτυχίες».
Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου