Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Έτοιμος για το ''μπαμ'' ο Θρύλος με τον Βερμάελεν!

Αποτέλεσμα εικόνας για βερμαελεν
Έτοιμος να κάνει το ''μπαμ'' είναι ο Θρύλος με τον Βέλγο αμυντικό Βερμάελεν! Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική «As» οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Τόμας Βερμάελεν.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για μεσολάβηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στην συγκεκριμένη μεταγραφή,καθότι ήταν αυτός που παρότρυνε τον παίχτη να πει ''ναι'' στην πρόταση των ερυθρόλευκων.
Ο παίχτης αν έρθει στον Ολυμπιακό θα είναι ως ελεύθερος μιας και η Μπαρτσελόνα στην οποία άνηκε πρόσφατα τον άφησε ελεύθερο. Ο Βερμάελεν είναι παίχτης τοπ επιπέδου,διότι εκτός από την Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί σε μεγάλα κλαμπ όπως στον Άγιαξ,στην Άρσεναλ και στην Ρόμα,ενώ είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα της «As» τι αναφέρει:

«Το μέλλον του Τόμας Βερμάελεν είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, μάλλον θα είναι μία από τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός ώστε να αποδεχτεί ο ποδοσφαιριστής την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Είναι ξεκάθαρο πως αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά στο κέντρο άμυνας με έναν εξαιρετικό επαγγελματία, με μεγάλη εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου