Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν ο Γιώργος Παντελάκης!

Στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν ο Γιώργος Παντελάκης. Ο Παντελάκης κατέκτησε αήττητος το νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη,αποφάσισαν να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του.
Στο πλευρό του Παντελάκη θα παραμείνει ο Θάνος Νίκλας, ενώ στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και ο γυμναστής Βαγγέλης Ανυφαντής.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παντελάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο των αήττητων νταμπλούχων.

Δείτε τις δηλώσεις του Παντελάκη στο osfp:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Προερχόμαστε από μία χρονιά που κατακτήσαμε το νταμπλ, διευρύνοντας το σερί μας στην Ελλάδα και παίζοντας στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η σεζόν που πέρασε έδειξε την δυναμική της ομάδας μας και είναι οδηγός της χρονιάς που ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει τίτλους στον κόσμο του. Αυτό που θέλω να τονίσω από την μεριά μου είναι ότι φέτος θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου