Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Άρχισαν τα... βάσανα για Μαρτίνς και παίκτες (pic)
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την νέα χρονιά. Η πρώτη και η δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας είναι αφιερωμένη στα εργομετρικά τεστ των παιχτών.
Από τον Ολυμπιακό απουσίαζαν αρκετοί παίχτες,καθότι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες ή είχαν αγώνες με τις ομάδες τους μέχρι τα μέσα Μαΐου και έτσι πήραν περαιτέρω ημέρες ξεκούρασης. Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν και οι Ποντένσε και Γκιγιέρμε.
Οι παρόντες στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ήταν: Κώστας Τζολάκης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Κώστας Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Γιάγκος Βούκοβιτς, Θανάσης Ανδρούτσος, Απόστολος - Ηλίας Μαρτίνης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Ξενιτίδης, Γιώργος Μαρίνος, Βασίλης Σουρλής, Γιώργος Μανθάτης, Ματίας Ναουέλ, Φράνκο Σολδάνο, Αλέξανδρος Βοΐλης, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Δημήτρης Μάνος,αλλά και ο Ούγκο Κάιπερς που είναι μια ακόμη μεταγραφή των ερυθρόλευκων.
Στην συνέχεια της προετοιμασίας θα ενσωματωθούν εκτός από τους Ποντένσε και Γκιγιέρμε και οι Σα, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Νάτχο, Γιώργος Μασούρας,Ραντζέλοβιτς,Μπα και ο Μπανανά.
Η αγωνιστική επάνοδος του Χριστοδουλόπουλου αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου