Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ποδαρικό με νίκη για τον Ολυμπιακό! Ολυμπιακός-Βιτορούλ 3-2 (φιλικό)



Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με νίκη τα φιλικά τους παιχνίδια για την φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ρουμάνικης Βιτορούλ με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Καλλιθέα.
Το φιλικό ήταν ξεκάθαρο προπονητικού χαρακτήρα και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές και πολλές δοκιμές σε σχήματα και τακτικές.
Ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δίχως τηλεοπτική κάλυψη. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Μάνο και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 31' με τον Ποντένσε. Οι Ρουμάνοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 στο 33' με τον Γκανέα. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58' ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 με τον Γκιγιέρμε και στο 65' η Βιτορούλ μείωσε σε 3-2 με τον Ιάνκου, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μασούρας (46’ Σίλβα), Βούκοβιτς (46’ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος (46’ Μπα), Μαρτίνης (46’ Τσιμίκας), Ξενιτίδης (46’ Γκιγιέρμε), Ποντένσε (46’ Κάιπερς), Ανδρούτσος (46’ Σουρλής), Μαρίνος (46’ Μπρούνο), Μάνος (46’ Βοΐλης), Σολδάνο (46’ Γκερέρο)

Viitorul (Χάτζι): Tordai, Kuipers, Mladen, Ţîru, Grosu, Vînă, Mălăele, Achim, de Oliveira, Calcan, Ganea.

Επίσης έπαιξαν και οι: Colocaru, Buzbuchi, de Nooijer, Mățan, Iancu, Tîrcoveanu, Iacob, Keita, Popescu, Leca, Tucaliuc, Danuleasa, Ilie, Artean, Houri, Halep, Birzu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου