Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Καραπαπάς: Ενοχλήθηκε ο μπούλης!

«Ενοχλήθηκε ο… μπούλης» (pic)
Απάντησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς στο παραλήρημα του Πάνου Καμμένου,ο οποίος ενοχλήθηκε από τα παιδιά που σήκωσαν την ελληνική σημαία στην βραχονησίδα Ανθρωποφάγος. 

Δείτε αναλυτικά τι ανέβασε στο λογαριασμό του ο Κώστας Καραπαπάς:

«Ενοχλήθηκε λέει ο... μπούλης που οι ΜΑΓΚΕΣ ανέβασαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες. Δεν ξέρω αν έγινε αυτό γιατί έγραφαν ΘΥΡΑ 7 οι μπλούζες τους. Επίσης δεν ξέρω αν πλέον είναι ποινικό αδίκημα να σηκώνονται ελληνικές σημαίες. Αν πάντως τα αδέρφια μας απο την Σάμο δεν ήθελαν προβλήματα, έπρεπε να κάνουν ότι και ο καμένος μπούλης. Να πάνε στην... Αίγινα να πετάξουν στεφάνι και να πούν ότι το πέταξαν στα Ίμια...».

Konstantinos Karapapas
4 ώρες πριν
Ενοχλήθηκε λέει ο... μπούλης που οι ΜΑΓΚΕΣ ανέβασαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες. Δεν ξέρω αν έγινε αυτό γιατί έγραφαν ΘΥΡΑ 7 οι μπλούζες τους. Επίσης δεν ξέρω αν πλέον είναι ποινικό αδίκημα να σηκώνονται ελληνικές σημαίες. Αν πάντως τα αδέρφια μας απο την Σάμο δεν ήθελαν προβλήματα, έπρεπε να κάνουν ότι και ο καμένος μπούλης. Να πάνε στην... Αίγινα να πετάξουν στεφάνι και να πούν ότι το πέταξαν στα Ίμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου