Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πρόεδρε κάνε αυτό που πρέπει διώξε Γκαρσία και μισθοφόρους άμεσα! Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)

Άλλη μια γκέλα για τον Ολυμπιακό την φετινή,αυτήν την φορά από τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός τόπου και χρόνου,με μια άμυνα που δέχτηκε για άλλη μια φορά ένα γελοίο γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί ισόπαλος με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με σκορ 1-1. Και όταν μια ομάδα η οποία διεκδικεί ένα σοβαρό στόχο -έξοδος στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ- παρουσιάζει τέτοια εικόνα κόντρα στον δέκατο της βαθμολογίας τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και φυσικά όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα η μία γκέλα διαδέχεται την άλλη. Βεβαίως όμως άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι παίχτες,οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι προκλητικά αδιάφοροι και θα πρέπει ο ηγέτης της ομάδας την νέα σεζόν να τους στείλει από εκεί που ήρθαν.
Από την σημερινή αναμέτρηση λίγα ως ελάχιστα είναι τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε,γιατί δεν είναι μονάχα η απώλεια βαθμών,αλλά και το γεγονός ότι με εξαίρεση δύο-τρεις καλές ευκαιρίες οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να μπουν με ευκολία στην περιοχή του Λεβαδειακού και να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4΄ όταν από κόρνερ του Σουμπίνιο,ο Νιάσε εντελώς αφύλακτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Και σαν μην έφτανε αυτό στο 22' ο Σαβαντογκό έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ,με τον Προτό να κάνει μια σπουδαία απόκρουση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ήταν στο 41' όταν σε μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μιραλάς,ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τους Βοιωτούς να προηγούνται στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες,καθώς ισοφάρισαν στο 48΄ όταν από εξαιρετική μπαλιά του Κούτρη ο Ανσαριφάρντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.  Από εκεί και έπειτα όμως το χάος με την επόμενη ευκαιρία του Ολυμπιακού να είναι στο 71΄ όταν ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ προβολή του Ανσαριφάρντ. Στο 75' ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι σε κεφαλιά και η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι ήταν στο 93' όταν ο Ομάρ δεν πλάσαρε όπως έπρεπε στην εστία του Επασί.
Τελικό σκορ 1-1 με τον Ολυμπιακό να χάνει νέους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον δεν είναι στο χέρι του η δεύτερη θέση.

Βαθμολογία παιχτών:

Προτό -6
Ομάρ -6
Κούτρης -8
Σισέ -2
Μποτία -1
Ρομαό -4
Μάρτινς -3
Οφόε -5
Μάριν -5
Μιραλάς -4
Καρίμ -7

Φορτούνης -4
Σεμπά -3
Τζούρτζεβιτς -

Προπονητής:

Όσκαρ Γκαρσία -2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)
Βοηθοί: Βασίλειος Λάμπρου (Αν. Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (ΕΠΣ Αχαΐας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Ζοάο Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάς, Μητρόπουλος (90+2' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 4' Νιάς / 49' Ανσαριφάρντ
Κάρτες: 15' Νιάς, 50' Τσαμπούρης / 47' Ρομαό,66' Σισέ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου