Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Άνετα και ωραία ο Θρύλος!Αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα,για την κακή σεζόν! Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 4-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός ήταν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό και με κορυφαίο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έφτασε στην επικράτηση με 4-0 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το τελευταίο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Αποδοκιμασίες,αλλά και πανό κατά τον παιχτών,για την κακή φετινή σεζόν,στην οποία η ομάδα του Πειραιά αναδείχθηκε τρίτη στο πρωτάθλημα. Αποθεώθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης Ανσαριφάρντ και Μιραλάς,ενώ πανό υπέρ του Προτό αναρτήθηκε στο γήπεδο.
Σκόρερ του Ολυμπιακού στην σημερινή αναμέτρηση ήταν οι Ανσαριφάρντ (2),Φορτούνης και Ρομαό. Με 5 παίχτες προερχόμενους από την κ20 αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός,ενώ κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ο οποίος είχε 4-5 καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι. Φανέλα βασικού πήρε ο Βρουσάι.
Ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε την κατοχή μπάλας,αλλά δεν έκανε την μεγάλη φάση στα καρέ του Κυριακίδη. Αντίθετα ο Παναιτωλικός είχε ένα δοκάρι στο 8' με τον Μοράρ,η φάση όμως ξεκινάει από καθαρό οφσάιντ,αλλά ο ''εξυγιαντής'' επόπτης Κουράκης έκανε τα στραβά ματιά.  Στο 25' ο Ολυμπιακός όμως άνοιξε το σκορ σε μια υποδειγματική επίθεση. Ο Φορτούνης βρήκε με την μία τον Μιραλάς, ο οποίος και γύρισε με την μία την μπάλα και ο επερχόμενος Ρομαό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ρομαό. Στο 32' ο Χουτεσιώτης είχε μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ρόσα. Στο 34' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό,αυτήν την φορά με τον Φορτούνη ύστερα από ασίστ του Μιραλάς. Στο 38΄ το 3-0 για τους Πειραιώτες,μετά από μια μαγική συνεργασία. Ο Χατζησαφί τροφοδότησε τον Βρουσάι, αυτός με τακουνάκι του έδωσε ξανά την μπάλα, παράλληλη σέντρα του Ιρανού για τον Ανσαριφάρντ που πλάσαρε εύστοχα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 3-0 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Ανσαριφάρντ. Στο 47΄ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Καρίμ, ο οποίος πλάσαρε άψογα τον Κυριακίδη. Στο 64' ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε επίσης μια εξαιρετική απόκρουση σε τετ α τετ του Ντίας. Στο 80' ο Φορτούνης σέρβιρε το χατ-τρικ στον Ανσαριφάρντ, που όμως αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη.
Τελικό σκορ 4-0 και πλέον ο Ολυμπιακός είναι και επίσημα τρίτος. Επόμενη και τελευταία αγωνιστική για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΣ,στα Γιάννενα.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Χουτεσιώτης -9
Ομάρ-6
Νικολάου -5
Ένγκελς -5
Χατζισαφί -8
Ρομαό -7
Ανδρούτσος -7
Μιραλάς -9
Βρουσάι -7
Φορτούνης -9
Ανσαριφάρντ -10

Μάρτινς -5
Βέργος -5
Ιγκόρ -6

Προπονητής:

Χρήστος Κόντης -7

Τα πανό που αναρτήθηκαν κατά των παιχτών του Ολυμπιακού:


Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Ιωάννης Κουράκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί (76' Ίγκορ), Ένχελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ρομαό (58' Μαρτίνς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι, Μιραλάς (73' Βέργος), Ανσαριφάρντ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Σοάρες, Ρόσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Ντίας (81' Βακράκος), Φάρλεϊ Ρόζα, Μασουρέκ, Μοράρ.

Γκολ: 25' Ρομαό, 34' Φορτούνης, 38' & 46' Ανσαριφάρντ / -

Κάρτες: 45' Ρομαό / 43' Μύγας, 75' Ρόσα, 81' Μπράβο




#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου